Tjedni turniri!
Igraj svoje najdraže igre svaki tjedan!

Pridruži se zabavi!
Organized Play i ostala događanja u najboljem dućanu u Zagrebu!

Besplatan parking!
Uz dućan se nalazi prostrano i besplatno parkirlište

Kava i ostala pića!
U našoj igraonici sad možete naći i razne tipove kave i ohlađenih pića!


Eventi u tvom novom najdražem dućanu!

Uz otvorenje novog dućana dolazi i mogućnost organiziranja različitih događanja svaki tjedan u najmodernijoj igraonici u Hrvatskoj!

Ovdje možete pronaći sve potrebne informacije o tome kada i kako sudjelovati na turnirima, te kada možete zaigrati svoju najdražu igru u ovom mjesecu i kako se pridružiti našoj FB grupi i Discordu.
Kao LGS želimo staviti fokus na lokalnu zajednicu. To znači da ćemo pokušati organizirati tjedne turnire i okupljanja za sve igre koje naša lokalna zajednica aktivno igra.
Uz sve ove organizirana događanja igraonica je također slobodna za korištenje kad god smo otvoreni a ne održava se neki turnir. Učinite si uslugu i navratite u najugodniji LGS u Hrvatskoj.

Kalendar događanja za ovaj mjesec

Što možete očekivati u našem prostoru?

Magic the Gathering Casual i Competitive turniri

Svaki tjedan ćemo imati otvorene prijave za draft u subotu koji će se održati ako bude dovoljno zainteresiranih. Svaki tjedan ćemo rotirati kroz setove trenutno u prodaji.
Subota je dan za Magic! Očekujte Standard, Modern i EDH u redovitoj rotaciji uz neke posebne evente svakih par tjedana.

Flesh and Blood Armory i online turniri

Svaki tjedan ćemo imati otvorene prijave za draft u srijedu koji će se održati ako bude dovoljno zainteresiranih. Svaki tjedan ćemo rotirati kroz setove trenutno u prodaji.
Petak je rezerviran za Armory turnire. Nekad očekujemo CC a nekad Blitz, ali svaki put sigurno očekujte dobru zabavu, super nagrade i tjedno mjesto za igrati Flesh and Blood!

Svake treće subote će se održati online Armory. Cijena sudjelovanja je 75kn i u to ulaze dostava i nagrade. Po 2 boostera za svakog igrača i promo karte dostupne za Armory turnire se dodjeljuju top 4/8 igračima.

Prereleasovi

Kao fanovi svježih kartončića i igranja kartanja planiramo održati sve prerelease evente koje god možemo dovesti u naš novi prostor. Očekujte da će biti za svaki novi Magic, Digimon i Flesh and Blood set, te prereleaseovi drugih igara kako ih uspijemo dogovoriti.

Slobodna igra

Kad god smo otvoreni i ne održavamo neki turnir slobodno se može doći i igrati što god poželite. Sve od TCGova do Board Gameova i RPGova. Također ste dobrodošli se samo družiti, razmjenjivati karte i biti dio lokalne zajednice.
Ponedjeljak - Petak: 13 - 19h
Subota: 10 - 20h
Nedjelja: 10 - 18h

Customer Reviews

"Super mi je što napokon imamo prostor di mogu doči i igrati sve što poželim kad god imam slobodnog vremena. Uz to imaju sve Pokemon karte koje mogu poželjeti."

Rok M., Zagreb (Croatia)

"U dučanu sam našao sve TCGove koje kartam i stvarno imaju predobru igraonicu. Jako čist i prostran prostor sa predobrom kavom. Savršen za prerelease."

Filip G., Zagreb (Croatia)

"Jako ugodan dućan sa susretljivim osobljem. Došao sam do zagreba da bi kartao na turniru i preuzeo svoju narudžbu i bio sam jako ugodno iznenađen."

Mislav B., Rijeka (Croatia)

Follow us on social media