Noć društvenih igara

Zamisli atmosferu: petak je navečer, imaš dobro društvo, igraš neki boardgame, i provodiš sate smijući se. A uz to možda uživaš i u pivici (ne osuđujemo!). Pridruži nam se jedan petak mjesečno u Magic Omensu na Boardgame nightu! Javi nam se i rezerviraj igru koju besplatno možeš igrati (ili donesi svoju), povedi svoju ekipu i uživaj u najboljem tipu izlaska!

Ako želiš posuditi neku društvenu igru, pogledaj popis na linku. Te nam se javi da besplatno rezerviraš igru. Ako trebaš pomoć oko uputa za igranje, naš voditelj programa će ti pomoći na licu mjesta.

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno.

Pridruži se 40+ ljudi jednom mjesečno na našim Boardgame večerima!

Jednom mjesečno
Uhvati svoje mjesto na ovom besplatnom događanju!

Zabava za ekipu
Dovedi svoju ekipu ili upoznaj nove prijatelje!

Besplatan parking
Uz dućan se nalazi prostrano i besplatno parkirlište.

Kava i ostala pića
U našoj igraonici pronađi kavu i ohlađena pića!


Prijatelji igraju društvene igre doma

Idući boardgame night je u petak 29.03. od 21h

Što igrači i kupci kažu o nama

"Super mi je što napokon imamo prostor di mogu doći i igrati sve što poželim kad god imam slobodnog vremena. Uz to imaju sve Pokemon karte koje mogu poželjeti."

Rok M., Zagreb (Croatia)

"U dućanu sam našao sve TCGove koje kartam i stvarno imaju predobru igraonicu. Jako čist i prostran prostor sa predobrom kavom. Savršen za prerelease."

Filip G., Zagreb (Croatia)

"Jako ugodan dućan sa susretljivim osobljem. Došao sam do zagreba da bi kartao na turniru i preuzeo svoju narudžbu i bio sam jako ugodno iznenađen."

Mislav B., Rijeka (Croatia)

Zapratite nas na društvenim mrežama