Eventi u tvom novom najdražem dućanu!

Uz otvorenje novog dućana dolazi i mogućnost organiziranja različitih događanja svaki tjedan u najmodernijoj igraonici u Hrvatskoj!

Ovdje možete pronaći sve potrebne informacije o tome kada i kako sudjelovati na turnirima, te kada možete zaigrati svoju najdražu igru u ovom mjesecu i kako se pridružiti našoj FB grupi i Discordu.
Kao LGS želimo staviti fokus na lokalnu zajednicu. To znači da ćemo pokušati organizirati tjedne turnire i okupljanja za sve igre koje naša lokalna zajednica aktivno igra.
Uz sve ove organizirana događanja igraonica je također slobodna za korištenje kad god smo otvoreni a ne održava se neki turnir. Učinite si uslugu i navratite u najugodniji LGS u Hrvatskoj.

Tjedni turniri!
Igraj svoje najdraže igre svaki tjedan!

Pridruži se zabavi!
Organized Play i ostala događanja u najboljem dućanu u Zagrebu!

Besplatan parking!
Uz dućan se nalazi prostrano i besplatno parkirlište

Kava i ostala pića!
U našoj igraonici sad možete naći i razne tipove kave i ohlađenih pića!


Kalendar događanja za ovaj mjesec

Što možete očekivati u našem prostoru?

Pokémon turniri za sve!

Svake nedjelje od 10:00 se održavaju turniri i druženja za fanove Pokémon kartaške igre!

Turniri su za sve uzraste, ali imamo i turnire isključivo za natjecatelje osnovnoškolskog uzrasta zvane Pokémon Junior Gym, gdje mogu igrati i razvijati svoju vještinu s vršnjacima.

Magic the Gathering Casual i Competitive turniri

Ponedjeljkom se igra Standard. Što više reći osim da je ovo najpopularniji format za početnike.

Srijedom predvečer se igra Pauper uz nekoliko casual EDH podova.

Svaki tjedan imamo otvorene prijave za Draft petkom. Svako toliko ćemo rotirati kroz setove trenutno u prodaji, ovisno o interesu.

Petkom se od 18, uz draft, igra i Pioneer!

Subota je dan za Magic! Očekujte Modern turnire i EDH svake subote uz neke posebne evente svakih par tjedana.

Yu-Gi-Oh! turniri

Svaki četvrtak u 17:00 igramo Yu-Gi-Oh! sa jednim paketićem na ulazu za svakog igrača.

Nedjeljom se igra od 15:00 i ovaj turnir nudi bolje nagrade po igraču naspram četvrtka, ali ne garantiramo vam paketić na ulazu.

Digimon tjedni turniri i Store Championships

Svakog utorka od 17:00 se kartamo i tradeamo s Digimon kartama.

Jednom po godišnjem dobu također održavamo Store Championship, kao i druge evente poput prereleaseova i Digimon Community Daya, koji će biti najavljeni unaprijed.

Ponedjeljkom popodne je službeni termin za casual play, unutar kojega možete testirati deckove, učiti igru ili samo kartati u opuštenoj atmosferi.

One Piece tjedni turniri i prereleaseovi

Svakog četvrtka od 18:00 se kartamo i tradeamo s One Piece kartama.

Svaki set možete očekivati prerelease, koji će biti najavljeni unaprijed.

Ponedjeljkom popodne je službeni termin za casual play, unutar kojega možete testirati deckove, učiti igru ili samo kartati u opuštenoj atmosferi.

Flesh and Blood Armory

Subota u podne je termin za Flesh and Blood Armory turnire. Nekad očekujemo CC a nekad Blitz, ali svaki put sigurno očekujte dobru zabavu, super nagrade i tjedno mjesto za igrati Flesh and Blood!

Također možete očekivati redovite Road to Nationals i Skirmish turnire koji će biti unaprijed najavljeni na našim Facebook stranicama.

Igranje u igraonici

Kad god smo otvoreni i ne održavamo neki turnir slobodno se može doći i igrati što god poželite. Sve od vaših TCGova do Board Gameova i RPGova. Također ste dobrodošli se samo družiti, razmjenjivati karte i biti dio lokalne zajednice.

Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak - Petak: 13 - 19h
  • Subota: 10 - 20h
  • Nedjelja: 10 - 18h

Poruke kupaca

"Super mi je što napokon imamo prostor di mogu doči i igrati sve što poželim kad god imam slobodnog vremena. Uz to imaju sve Pokemon karte koje mogu poželjeti."

Rok M., Zagreb (Croatia)

"U dučanu sam našao sve TCGove koje kartam i stvarno imaju predobru igraonicu. Jako čist i prostran prostor sa predobrom kavom. Savršen za prerelease."

Filip G., Zagreb (Croatia)

"Jako ugodan dućan sa susretljivim osobljem. Došao sam do zagreba da bi kartao na turniru i preuzeo svoju narudžbu i bio sam jako ugodno iznenađen."

Mislav B., Rijeka (Croatia)

Zapratite nas na društvenim mrežama