State of the MO MTG Nation - Dominaria United (EN)

Nakon 2 vikenda ljutog grindanja u Bolonji i Beču i par dana prije nego krenem u pohod na američke RCQ-ove u New Yorku, sjedam sada za komp da vas obavijestim o stanju naše MTG scene. Pred nama je malo mirnije ljeto, a već s početkom 9. mjeseca krećemo u novi set, RCQ-ove, Game Day, Store Championship, itd. Kao i do sada u prethodnim objavama (Kamigawa: Neon Dynasty i Streets of New Capenna), cilj je da transparentno iskomuniciramo sve informacije koje su bitne za narednih nekoliko mjeseci MTG-a u Magic Omensu. 

 

WPN Support

WPN Support raste za duplo. Od sada imamo 8 packova po tjednu i prema tome ćemo ih distribuirati i duplo više nego do sada. Pauper će tako dobiti 2 packa po tjednu, Modern 2 packa, a 4 packa ćemo distribuirati između EDH i Competitive evenata koje planiramo organizirati unutar ovog seta. 

Povećanje supporta je isključivo zbog dolaznosti na naše evente i hvala vam što koristite i prijavljujete se putem Companion Appa. Kako nastavite to raditi, tako ćete dobiti i više supporta - ukratko, everybody wins!

 

Raspored evenata

Dominaria United će nam donijeti mnogo super zabavnih evenata koje ćemo ugostiti, što u dućanu, što u drugim prostorima za koje očekujemo veću posjećenost. Da svima olakšam, napravio sam grafiku koja vam pokazuje sve evente kroz narednih nekoliko mjeseci.

 

Legacy European Tour WPN RCQ

Naš regionalni Qualifier je za sada najveći event koji ćemo imati prilike organizirati, a ujedno i veliki organizacijsko-logistički test za nas. O samom eventu možete pročitati ovdje ili baciti oko na Facebook event. Osim prvog mjesta koje vodi na LET finale u Sofiju u 11. mjesecu, organizirat ćemo niz side evenata na kojima očekujemo veliki broj ljudi. Cijela priča će biti u modernom prostoru Bunker u Samoboru koji može držati preko 150 ljudi.

 

Dominaria United Prerelease

Dominaria United Prerelease će biti prema već standardnom planu:

  • Petak: Midnight Prerelease
  • Subota: Saturday Morning Prerelease
  • Nedjelja: Jumpstart Prerelease - ovo je novitet koji ćemo testirati sada po prvi puta

 

Modern liga?

Pri kraju smo s idejom kako će Modern Liga izgledati i sve ćemo najaviti kroz koji tjedan!

Magic omens

Ostavi komentar