magic omens team store info new location opening tournaments

Otvorili smo novi dućan u Zagrebu i jedva čekamo igrati nešto u igraonici!

For the English version of this article click here.

Local Game Store Zagreb best space central europe magic omens

Pridružite nam se i uživajte u svojim hobijima u čistoj i ugodnoj igraonici u najmodernijem tabletop gaming dućanu u Hrvatskoj. Tu možete očekivati prijateljsko osoblje, širok asortiman proizvoda i najbolje moguće gaming iskustvo!

Da, dobro ste čuli! Selimo se u veću i puno više cool lokaciju tako da bi napokon postali pravi LGS. Na novoj lokaciji (Savska cesta 144A) imamo mogućnost održavati evente za do 36 igrača, imati puno više proizvoda na policama i pružiti našoj lokalnoj zajednici prostor gdje će se osjećati dobrodošlo.

 U subotu 16. listopada 2021 službeno otvaramo vrata prijateljima, kupcima i svim ostalim voljnim doći i iskusiti predivan svijet TCGova, društvenih igara i RPGova. Naša nova adresa je Savska cesta 144A. Za sve posjetitelje smo pripremili i super popuste! Do kraja listopada, uz svaku kupovinu u dućanu dobivate i grebalicu na kojoj se nalazi između 5% i 15% popusta na vašu kupovinu. To je poput malog paketića karata prije nego uopće platite svoju narudžbu.

magic omens board games lgs store zagreb is legit new location work hours

Jedan od naših ciljeva je stvoriti prostor u koji ljudi mogu i žele doći družiti se, odigrati igru, dvije ili pet i upoznati ljude koji se bave istim hobijem. Uz slobodno igranje kad god smo otvoreni, u igraonici će se održavati i tjedni eventi za sve vaše najdraže igre. Na tjednoj bazi će se održavati Magic the Gathering sealed i constructed eventi, Flesh and Blood Armoryji i mnoge druge igre. Među ostalim planiramo i Yu-Gi-Oh! i Pokemon TCG evente u bliskoj budućnosti. Provjerite naš Organized Play raspored ako tražite više informacija.   

Stvarno je nevjerojatan osjećaj pisati ovu objavu jer je da bi doveli sve na ovu razinu zahtijevalo puno vremena i teškog rada. Ovaj dućan je oličenje timskog rada! Ovo je bio naš san još od prvih dana kad je Magic Omens počeo kao dva tipa koji su pretrpali svoje stanove kutijama i prodavali ih kroz tada mali webshop. Hvala vam svima na podršci koja nam je ovo omogućila i što ste nam pomogli da radimo ono što volimo i da naša Magic Omens obitelj nastavi rasti. Vidimo se u dućanu!

Možete nas posjetiti na adresi Savska cesta 144A.

Naše radno vrijeme je:

Ponedjeljak - Petak: 13 - 19h

Subota: 10 - 20h

Nedjelja: 10 - 18h

magic omens board games lgs store zagreb is legit new location work hours

Magic omens

Ostavi komentar